Verbouw

Zeker bij verbouwen komt het aan op het  vakmanschap van een bouwer. Slim nadenken over bouwkundige details die bij  verbouwen vaak complex kunnen zijn. Gevoel voor de juiste architectonische  aansluiting tussen oud en nieuw. Het is kennis die wij in huis hebben.

Uitbouwen van een woning

Het uitbouwen van een woning is een specialiteit van ons bedrijf. Wij proberen immers goede informatie te verstrekken over een uitbouw woning en denken altijd met de klanten mee. Ook de prijzen van het uitbouwen zijn natuurlijk niet geheel onbelangrijk. Zo bieden wij voordelige prijzen aan die voor ieder betaalbaar zijn. Wilt u uw woning verlengen door middel van uit te laten bouwen? Vraag dan eens meer informatie hierover aan, 020 497 1683.

Bouwgroep en oprdrachten

Als bouwgroep met een gevarieerd palet aan  opdrachten werken we oplossingsgericht. Bovendien hebben we alle vaardigheden  in eigen huis om een verbouwing – groot of klein – efficiënt uit te voeren. Van  een kantoor dat moet worden uitgebreid tot en met een woonhuis dat een aanbouw  krijgt. En zelfs bij verbouwingen van Rijksmonumenten staan wij voor u klaar