Over ons

Wij zijn een aannemer die van aanpakken weet, kansen zien en oplossingsgericht werken van kozijnen vervangen tot aan het vernieuwen van u dakpannen.

Dat is een aanpak die aanspreekt in de bouw. We zijn breed actief in heel Nederland met projecten op het gebied van woning- en utiliteitsbouw, onderhoud, renovatie en projectontwikkeling, ook voor eigen risico.

Allround Bouwbedrijf

De spreiding van de werkterreinen maakt ons  tot een allround bouwbedrijf: we zijn in staat het gehele project in eigen huis te houden, van de initiatieffase tot en met het onderhoud. Wij beschikken over een groot aantal medewerkers die alle de nodige certificatie hebben.

Die worden, al naar gelang de grootte van een project, flexibel aangevuld met een netwerk van samenwerkende bedrijven die hun kwaliteit bewezen hebben. Zo zijn we in staat grote én kleine projecten perfect aan te kunnen.

Bouwproces

Bovendien zoeken we altijd naar de optimalisatie van het bouwproces. Kan het beter, sneller of goedkoper? Op die vraag krijgt u een eerlijk antwoord. Door vernieuwende technieken, methoden en systemen toe te passen, blijven we concurrerend.

Het van dag tot dag uitstippelen van projecten verkort de bouwtijd en beperkt faalkosten. Technologieën als 3D-visualisatie vergroten de grip op het proces. En tegelijkertijd zijn we nog altijd die ambachtelijke bouwer, die trots is op een goed afgerond project.